GALDEIJ & YONG REAL ESTATE PROJECTS

VEEL ERVARING EN EEN GROOT INLEVINGSVERMOGEN IN DE KLANT. WIJ BRENGEN SAMEN MET TOPMENSEN UW PROJECT TOT EEN SUCCESVOL RESULTAAT.

ERVARING
GALDEIJ & YONG is een onderneming met vele jaren ervaring in de Nederlandse vastgoedwereld. We beheersen het gehele ontwikkelproces, van het allereerste idee naar concept en uiteindelijk de realisatie. De projecten liggen binnen het Commercieel vastgoed, Cultureel vastgoed en Consultancy.

GALDEIJ & YONG STAAT VOOR SAMEN DOEN
Projectontwikkelingsmanagement en projectontwikkeling zijn vakgebieden waarbij het om mensen gaat, je hebt elkaar nodig om tot een scherper inzicht te komen, om creatiever en vindingrijker te worden. Als managers kunnen wij ons inleven in de wensen van onze klanten. Voor elk project brengen wij daarom een groep mensen bij elkaar die op hun vakgebied tot de top behoren.


Het gaat niet alleen om het samenbrengen, maar ook om het respecteren en het waarderen van elkaars kennis en kunde, om van daaruit het gemeenschappelijke doel te bereiken: een tevreden klant en een kwalitatief hoogstaand vastgoedobject dat klaar is voor de toekomst. Dit alles natuurlijk binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit.

KWALITEIT, VERANTWOORDELIJKHEID EN ARCHITECTUUR

Kwaliteit is op vele manieren te definiƫren en betekent voor iedereen wat anders. Voor ons betekent het de dingen op een zo zorgvuldig en doordacht mogelijke manier doen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en architectuur staan daarbij voor ons centraal.